VIDEO: Japanci zbog korone zabranili vrištanje na rolerkosterima: Vrištite u sebi

Japanci su odlučili da smanje rizik od zaraze virusom korona tako što će zabraniti vrištanje tokom vožnje od 100 na sat na rolerkosterima.
VIDEO: Japanci zbog korone zabranili vrištanje na rolerkosterima: Vrištite u sebi
Foto: Pixabay
Udruženje zabavnih parkova u Japanu, kojoj pripada većina tematskih parkova u zemlji uključujući i Diznilend, izdalo je zanimljive smernice. Naime, s pojavom korone, zabavni parkovi u februaru su se zatvorili širom države, zbog mera opreza, piše Yahoo.
 
Kako bi u narednom periodu sve proteklo u najboljem redu, prilikom ponovnog otvaranja date su jasne smernice. Tako će posetioci parkova na primer na rolerkosteru ubuduće morati da nose maske i suzdrže se od vrištanja tokom vožnje, kako bi minimalizirali rizik od zaraze. Osim toga, preporučeno im je da "vrište u srcu".
 
Video dvojice japanskih rukovodilaca zabavnog parka koji demonstriraju kako "vrište u sebi" kako ne biste širili koronu dok su na rolerkosteru postao je viralan.
 
"Sada naši gosti ćute dok se voze na rolerkosteru", rekao je portparol zabavnog parka Fudžikjuoko.
 
  • Naja

    18.07.2020 08:13
    Od silnog "vrištanja", jednom Japanci stalno pada maska. Ha, ga.
  • Del Boy

    16.07.2020 09:44
    Baš čudan zahtev.
  • pametnjakovic

    16.07.2020 09:25
    GLOBAL TEROR
    AAAHHAAAAHHAAAAAAAA......na sta ce se sve primiti ovaj svet.....dokle mislite da verujete tim GLOBALNIM ZAVERAMA protiv obicnog coveka....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.