FOTO: Svečano otvorena bandera u Petrovcu na Mlavi

Pre nekoliko dana u BiH je svečano otvoren kontejner i dok nas je to podsetilo na sva naša bizarna svečana otvaranja - semafora, lifta, septičke jame, toaleta u njivama... stiže nam najnoviji slučaj - svečano otvaranje bandere, iliti, "stubne trafostanice".
Naime, u selu Bistrica koje je na teritoriji opštine Petrovac na Mlavi u petak je postavljena nova "stubna trafostanica". Crvenu vrpcu je presekao predsednik ove opštine Duško Nedenić.
 
Na zvaničnom Fejsbuk profilu ove opštine u Braničevskom okrugu stoji da je ova investicija vredna dva i po miliona dinara i "značajna za stabilno snabdevanje električnom energijom više od 90 domaćinstava".
 
 
"Prema rečima predsednika opštine Duška Nedinića, rešenje problema sa elektrosnabdevanjem planirano je i u naseljima Veliki Popovac, Vošanovac, Dubočka, Rašanac i Manastirica u sledećoj godini", piše na zvaničnoj stranici na Fejsbuku.
 
Drugih svečanosti povodom otvaranja bandera, septičke jame i drugih objekata možete se prisetiti OVDE.
  • extra

    09.10.2020 21:35
    Bravo! Jos jedan veliki, istorijski uspeh, mora da se pevalo na otvaranju: u tunelu u sred mraka, sija bandera, sija svaka! (dobro ne bas svaka, svaka treca)
  • ljilja

    08.10.2020 18:31
    Sta li misle neki tamo o drzavi Srbiji ?
  • bedak

    07.10.2020 19:00
    siroma čoek
    ..ne zna kako da se afirmiše..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti