VIDEO: Madam Tiso obukao Trampovu figuru u golfera

Nakon što je berlinski muzej Madam Tiso pre nekoliko dana simbolično uklonio voštanu figuru Donalda Trampa iz svoje postavke, londonski Madam Tiso je njegovu figuru obukao u običnog golfera, nakon izbora Džoa Bajdena za predsednika SAD.
Uprava muzeja je predsednika u odlasku presvukla iz njegovog tipičnog modrog blejzera i crvene kravate u golf košulju boje lavande i prugaste pantalone, uparene s crvenom bejzbol kapom.
 
Da bi još snažnije istakla njegov odlazak iz Bele kuće, muzejska uprava ga je postavila pokraj velike torbe s palicama za golf.
 
Tramp je tokom vikenda, dok su se u nekim saveznim državama dugotrajno i u napetosti prebrojavali glasovi, a američki mediji prognozirali pobedu njegovog protivnika na predsedničkim izborima, dva puta primećen na golf terenima.
 
"Donald Tramp će od sada imati više vremena da se posveti svom omiljenom sportu", napisali su iz muzeja na Tviteru, nakon što su američki mediji proglasili rezultate izbora.
 
 
Osim američkih golf odmarališta, nekretninski mogul poseduje i niz golf igrališta u Velikoj Britaniji i u Irskoj.
 
Poznato je da uprava muzeja brzo reaguje na aktuelne događaje. Početkom 2020. godine, princ Hari i njegova supruga Megan vrlo brzo su odvojeni od ostatka kraljevske porodice, nakon odluke o povlačenju iz kraljevskih događanja.
  • Popara

    20.11.2020 10:08
    ...
    Tramp je uspešan biznismen. Uspeo je da postane milioner. Šta je bio pre nego sto je postao milioner? Pa milijarder.
  • Vidra

    13.11.2020 02:43
    Za čije babe zdravlje?
    Interesuje me zašto ovaj polusvet uopšte postavljati u muzej madam Tiso? Jako je porazno što u ovom današnjem svetu ljudi bez ikakvih vrednosti postaju ne samo poznati, nego se i postavljaju na visoke, pa i najviše funkcije. E, moj ljudski rode, bolje da te nema!
  • Mario

    11.11.2020 11:16
    Nisu ga dovoljno narandžastog ofarbali.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.