VIDEO Reklama za "Jugoplastika" patike: Legendarni košarkaš jede ćevape sa ajvarom i lukom, psuje i zakucava

Adidas, jedan od najpoznatijih proizvođača sportske opreme, ekskluzivno je proizveo i uskoro će u ograničenom broju distribuirati patike s logom i "potpisom" Jugoplastike, a sada je snimio i reklamu.
Radi se o novim Adidas patikama inspirisanim KK Jugoplastikom koje bude nostalgiju i koje će biti dostupne u samo 150 pari.
 
Među onima koji će dobiti ove patike kao poklon kompanije su i legende sporta poput Božidara Maljkovića, a hrvatski "Večernji list" piše da će to biti i Toni Kukoč, Dino Rađa, Pol Pogba, Džejms Harden i mnoge druge poznate sportske ličnosti koje imaju ugovor sa "Adidasom".
 
Ipak, kao glavni model u reklami o patikama posvećenim Jugoplastici nalazi se Paško Tomić. Legendarni košarkaš Jugoplastike i trostruki osvajač nekadašnjeg Kupa šampiona našao se u ulozi glumca u sjajnoj reklami.
 
Paško je bio član splitskog kluba koji je "žario i palio" i evropskom košarkom, a iz Adidasa u reklami napominju da to nije "old school", već "classic".
 
Ipak, Tomić u reklami pokazuje kako to radi stara garda. Pred trening pojede veliku porciju ćevapa s ajvarom i lukom i posle toga bez problema trenira.
 
Ubacuje koševe sa svih mogućih pozicija i uporno govori "nema problema", da bi potom jedan šut bio neprecizan. U tom trenutku čuje se sočna psovka "u p**ku materinu!"
 
Pogledajte ovu sjajnu reklamu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BSTN Store (@bstnstore)

  • Ilo

    26.11.2020 17:01
    Eto kako nas vidi svet... A, za reklamu, Zlatna malina.
  • Goran

    26.11.2020 11:59
    moglo mnogo bolje
    Lep gest Adidasa. Ali reklama je mogla mnogo bolje ... Paško bez emocija , narator iritantan. Ideja psovke u ovom kontekstu bi trebalo da dočara "anistres" terapiju ... to može samo sa dozom humora. Ovako izgleda malo prosto.
  • Insajder sa Gripa

    26.11.2020 00:20
    Jogoplastika Split
    Toni Kukoc, Dino Radja, Zoran Sretenovic, Zoran Savic, Dusko Ivanovic, Aramis Naglic, Goran Sobin, Petar Naumovski, Ante Luster, Žan Tabak... Treneri: Bozidar Maljkovic i Zeljko Pavicevic. Covjece, koja imena. Sramota, prije svega politickih elita grada Splita u zadnjih 25+ godina, da najsjajniji proizvod koji smo proizveli u svojih 1700' godina ( neka mi oproste svi oni koji su svojim umnim sposobnostima, a takvih je bilo nemali broj u bogatoj proslosti grada pod Marjanom ) Jugoplastika Split jednostavno odbacimo kao da nikad nije postojala, ta mitska momcad sa splitskih Gripa, koja je postavila do dana danasnjeg nedostizne standarde u igri pod obrucima. Ipak, VELIKA vecina gradjana Splita se sa sjetom sjeca neponovljive kosarkaske ekspedicije predvodjene neponovljivim i za mene osobno najtalentiranijim kosarkasem koji je ikada igrao igru izmedju dva obruca Tonijem Kukocem, koji je gotovo svima nama postao mit. I mit i stvarnost. I neka pociva u miru, zasluzila je to. Lp za NS sa splitskih Gripa. Frane.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.