Keruša nedelju dana čekala vlasnika ispred bolnice

Verni pas čekao je skoro nedelju dana ispred bolnice u Turskoj, sve dok mu vlasnik nije otpušten nakon lečenja.
Keruša nedelju dana čekala vlasnika ispred bolnice
Foto: FoNet/AP
Ženka mešanca po imenu Bončuk, što na turskom znači perla, nagrađena je za svoju vernost emotivnim susretom sa vlasnikom Kemalom Senturkom (68), kada je konačno izašao iz bolnice u gradu Trabzon na severoistoku Turske.
 
Senturk je prebačen u bolnicu 14. januara, zbog embolije, a Bončuk, koja je ime dobila po svojim smeđim očima, pratila je kola Hitne pomoći. 
 
Od tada je čekala ispred bolnice, a osoblje ju je ponekad hranilo. Senturkova ćerka je nekoliko puta pokušavala da kerušu vrati kući, ali je ona svaki put bežala da bi se vratila pred bolnicu.
 
 
Kada je Senturk ove nedelje konačno izašao iz bolnice, Bunčuk je trčala oko njegovih invalidskih kolica, skakala i mahala repom.
 
"Čovek se zbog toga oseća veoma srećno. Taj pas nam je veoma blizak, kao ljudsko biće i veoma sam srećan zbog toga", rekao je Senturk.
  • Dete rock'n rola

    23.01.2021 16:09
    Ne kaze se dzabe,,ako hoces pravu ljubav,nabavi psa".Jedino stvorenje koje vise voli svog gazdu nego samog sebe.
  • 23.01.2021 15:31
    Ta divna i odana stvorenja. Ko nema kućnog ljubimca teško da moze to da razume. Koliko ljubavi, vernosti i poštovanja mogu da pruže. Ljubav za ljubav. Kako ih naučite tako se i ponašaju. Boluju, pate, raduju se, tuguju... Terate ga od sebe, on ide za Vama. Traži ljubav, a ne dobija je. Zar to nije tužno.Srecna sam sa svojim ljubimce i on je srećan što je moj.
  • Hačiko

    23.01.2021 15:24
    U svakom psu, voljenom i paženom, neizbežno čuči po jedan mali Hačiko. Primera je bezbroj.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.