Nemac tri nedelje tražio gde je parkirao automobil

Muškarac iz malog mesta na severozapadu Nemačke, uz holandsku granicu, toliko se zbunio u većem gradu da tri nedelje nije uspeo da pronađe gde je parkirao automobil.
Nemac tri nedelje tražio gde je parkirao automobil
Foto: Pixabay
Muškarac star 62 godine parkirao je početkom februara vozilo u višespratnoj garaži u Osnabriku, gradu od 165.000 stanovnika i otišao na sastanak.
 
"Više ni ne znam koliko smo puta bili u Osnabriku tražeći automobil", rekla je njegova ćerka u sredu.
 
Nije imao kartu za parkiranje sa nazivom parkirališta, jer je rampa bila otvorena zbog toga što uređaj za izdavanje kartica nije radio, prema njenim rečima.
 
Njen otac se odvezao iz gradića Benthajm u Donjoj Saksoniji u Osnabrik 3. februara. Kad je ušao u grad tražio je parking blizu centra, uparkirao se u garažu i kasnije nije mogao da se setiti gde je parkirao auto.
 
Tri nedelje su otac i ćerka pretraživali mnoge garaže u Osnabriku, gde ih je samo u centru oko 15.
 
Na kraju su se obratili medijima i jedan od građana je dojavio da je pronašao njihovo vozilo. Automobil je bio u garaži hotela u gradskom središtu.
  • mile

    27.02.2021 07:13
    Ja znam jednoga sto je dva meseca trazio auto , cak prijavio kradju polociji .Posle se setio da je otiso u Suboticu kolima a vratio se vozom.Nasao je auto tamo gde ga je i ostavio totalno isprljan od golubova Ko Z. stanice u Su.Tamo gde ga je i ostavio.
  • Podbarac 2

    26.02.2021 20:09
    alo
    Komšo oće to na Podbari , takav vazduh.
  • Podbarac

    26.02.2021 16:36
    Pa dešava se to i drugima
    Daklem, odužio se posao i ručalo se "na terenu". E sad, kad sam došao "kuči", svratim prvo u kafanu da zapljunem i čujem šta ima novoga, usput popijem par pića... i po navici odem kući peške! Kuća iza ćoška, je l' da?

    Elem, žena pita di su kola - 'oće majkina-dika do grada, a mene ne bi da pita - ja kažem ispred, ali ne lezi vraže nema kola!

    Krene potraga, prijavimo i "krađu", sin-majkina-dika ode besan i uvređen autobusom-peške do grada, a ja najeđen u kafanu.

    I naravno vratim se kući kolima :)))

    Daklem, tolko.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Najudaljenije mesto na svetu traži radnike

"UK Antarctic Heritage Trust", ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antarktiku, zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva