Nemac u dizelaša sipao benzin, pa grešku pokušao da ispravi usisivačem

Jedan vozač na benzinskoj pumpi u Nemačkoj greškom je natočio benzin u automobil sa dizel motorom. Potom je zgrabio usisivač za čišćenje automobila - koji je eksplodirao, a sada ga traži policija.
Nemac u dizelaša sipao benzin, pa grešku pokušao da ispravi usisivačem
Foto: Pixabay
Ova vrlo opasna situacija dogodila se u Vitenu u zapadnom delu Nemačke, a policija iz Bohuma je ovaj incident objavila na svom Tviter profilu.
 
Vozač belog Mercedesa odvezao se kasno uveče do benzinske pumpe u Vitenu kako bi sipao gorivo u automobil. On je tom prilikom pogrešio i natočio benzin u dizelaš.
 
Kako bi brzo popravio svoju grešku posegnuo je za stacionarnim usisivačem i stavio njegovo crevo u rezervoar za gorivo. Zatim je uključio uređaj, misleći da će u njega usisati benzin. Trenutak kasnije usisivač je eksplodirao, a jedna od ženskih osoba zadobila je opekotine od eksplozije.
 
Muškarac je potom seo u automobil i odvezao se sa dve žene. Jedan od svedoka pokušao je da im pomogne, ali bez uspeha.
 
Opis begunca i povređene žene pojavio se na veb stranici policije u Bohumu koja ih još traži.
  • Dragan

    13.08.2021 08:14
    Ah
    Čovek "polagao"vozački u Srbiji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.