VIDEO: Francuski akrobata na užetu prešao Senu na 70 metara visine

Francuski akrobata Nejtan Paulin (27) prešao je reku Senu hodajući po konopcu od Ajfelovog tornja do palate Pale de Šajo na visini od 70 metara.
Pričvršćen kaišem za konopac zbog bezbednosti, Paulin je polako hodao po kanapu, napravio je nekoliko pauza, povremeno je sedeo i ležao na njemu, piše Gardijan.
 
"Nije bilo lako hodati 600 metara, koncentrišući se, sa svim okolnostima i pritiskom, ali je i dalje bilo prelepo", rekao je Paulin nakon što je završio akrobaciju.
 
Rekao je da je bilo teško dobiti neophodne dozvole za ovu akrobaciju, kao i da je stres bio veliki "jer je činjenica da je bilo mnogo ljudi".
 
  • Bela

    20.09.2021 11:36
    Najezio sam se od "straha"
    Svaka Cast coveku, ali nije normalan.
    Jeste da je imao sigurnosni kais Privezan za konopac, ali opet nije normalno !
  • Bibi

    20.09.2021 10:47
    Svaka njemu čast, ali jedan je Filip Peti. Proguglajte ako ne znate ko je on.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti