Malteški policijski sindikat ohrabruje policajce da puste bradu, farbaju kosu i lakiraju nokte

Glavni sindikat malteške policije ohrabrio je policajce da puste bradu, farbaju kosu i lakiraju nokte zbog spora koji imaju sa hijerarhijom.
Sindikat malteške policije žalio se u septembru na direktivu da svi muški policajci moraju da se briju ili će biti suočeni sa disciplinskim merama.
 
Taj sindikat je naveo da naredba o brijanju nije u skladu sa zakonom u kojem se ne pridaje važnost da policajci moraju da imaju čisto obrijano lice.
 
Pošto sindikat nije dobio odgovor od čelnika policije, pokrenuo je protestnu inicijativu i pozvao službenike da od ponedeljka puste bradu ali da ona bude uredna.
 
Sindikat je predložio lakiranje noktiju u svim bojama, kao i farbanje kose, ali da farba ne bude mnogo drečava, i još naveo da ne moraju da nose policijske kape.
  • Nezamislivo

    06.11.2021 17:28
    Paralelni svetovi
    Da li bi ovdasnji ministar policije bio zatecen slicnim protestima sopstvenih podredjenih? To ne bi bilo zanimljivo da nema nekih drugih komparacija, bas sa Malte? A to su jasni stavovi Maltezana povodom istraga i kaznjivosti zlocina, bez obzira ko - bili pocinioci! Bez nedodirljivih! Kod nas nezamislivi slicni protesti i zahtevi gradjana za istragom i osudom! Divna Dafne Karuana Galicia, ubijena, hrabra novinarka! Rezultat istrage (mora da je u tome ucestvovala i ova policija sto lakira noktice u raznim bojama - neka lakira!) doveo je do optuzbe i Malteske vlade! Do osude i presude!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti