Šta su građani Srbije najviše guglali u 2021. godini?

Kompanija Gugl je ponudila jedinstven uvid u najznačajnije momente i trendove u Srbiji tokom 2021. godine.
Šta su građani Srbije najviše guglali u 2021. godini?
Foto: Pixabay
Kako prošlu tako i ovu godinu u Srbiji obeležila je tema kovid19 pandemije. Građane je najviše zanimalo koje su to nove mere Kriznog štaba kao i informacije o prijavi za dobijanje 30 evra, i upravo ova dva pojma su bila najtraženija na Gugl pretraživaču.
Ove godine su nas napustila i velika imena iz javnog života, pa su se između ostalog na listi najtraženijih pojmova našla i imena poznatih izvođača sa muzičke scene.
Osim toga, građani Srbije su tokom 2021. godine na Gugl pretraživaču najčešće pretraživali i aktuelne događaje, poznate sportistkinje i sportiste, kao i televizijske programe.
 
Među događajima koji su najviše interesovali ljude u Srbiji uglavnom dominiraju sportski događaji. Evrovizija uvek privlači pažnju publike, kako u zemljama regiona tako i u Srbiji, pa se ovaj pojam našao na drugom mestu najpretraživanijih događaja ove godine.
 
U produžetku možete pogledati liste najpretraživanijih pojmova u Srbiji tokom 2021. godine.
 
Najpretraživaniji pojmovi u Srbiji:
 
1. Nove mere 
2. Prijava za 30 evra 
3. Marinko Rokvić 
4. Đorđe Balašević 
5. Krizni štab 
6. Popcat 
7. Novak Đoković 
8. NBA 
9. Crna svadba
 
Kada je u pitanju globalna pretraga, ljudi su i dalje pretraživali informacije o kovid pandemiji, ali su dominirale i neke druge teme. Tu je popularna serija "Squid Game", potom sportski događaji T20 World Cup, UEFA Euro 2021 i NBA. Glumac Alek Boldvin je bio najviše pretraživana javna ličnost.

Teme

gugl
  • Limes

    09.12.2021 18:36
    Zalosno
    Zar ime smisla (da li je ljudski) komentarisati ko ima vise pregleda Balasevic ili Rokvic? Preminuli ljudi, imaju svoje fanove, dokle vise podele..
  • Hm

    09.12.2021 09:45
    Želim da se osamostalim od dela Srbije kojem je Marinko Rokvić bitnija od Đoleta.
  • Brx

    09.12.2021 07:39
    U ovoj zemlji će biti ovakvo sr**e dokle god Marinko Rokvic (i njemu slični) bude ispred Balasevica u Google pretrazi. Prosto pitanje mentaliteta, ništa drugo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.