VIDEO: Kamion visio nad liticom u Kini tri dana

Na društvenim mrežama pojavio se zastrašujući snimak kamiona koji visi sa litice u kineskoj pokrajini Šansi.

Kamion koji je prevozio kukuruzno seme putovao je uskim planinskim putem u okrugu Pingšun, blizu granice sa pokrajinama Hebej i Henan, kada je skliznuo sa druma i ostao da visi nad ponorom.

Nešto kasnije na kamion je naišao drugi putnik koji je vozio tim putem. Tri dana kasnije, uz pomoć tri građevinske mašine, kamion je uspešno vraćen na put.

Srećom, vozač i suvozač kamiona uspeli su da izađu iz kamiona. Vozač kaže da je mislio da su „gotovi“ kada je shvatio da ne može da se vrati na put.
 
Međutim, onda je shvatio da mogu da izađu kroz vozačeva vrata, što su odmah i učinili.
 
Saobraćajna policija potvrdila je da je put ponovo prohodan 4. januara.
 
  • Dacha

    09.01.2022 15:36
    Kina
    Fenomenalno je zapravo kakvim putevima teraju šlepere. Zapadnjacki mekušci tuda ne bi smeli proći ni motorom. :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.