VIDEO: Starica satima čekala u redu s navijačima misleći da je red za vakcinaciju

Nesvakidašnja priča dolazi iz Španije gde je jedna starica satima stajala u redu čekajući da se vakciniše, ne znajući da je to red za kupovinu ulaznica za utakmicu između Kartagene i Valensije.
Grešku je sasvim slučajno otkrio reporter koji je snimao prilog o euforiji među navijačima španskog drugoligaša koji je dočekao višestrukog prvaka Valensiju u Kupu kralja.
"Pretpostavljam da ste ovde da kupite karte za ovu veliku utakmicu", upitao je staricu reporter kanala "Deportes en La 7 TV", a ona mu je odgovorila:
"Ne, ovde sam za vakcinu protiv virusa korona", odgovorila je.
 
  • Svetlana NS

    14.01.2022 10:48
    Bolje da je kupila kartu i otišla na utakmicu.
  • Realista

    13.01.2022 08:19
    nije to ništa!
    Ja sam u Srbiji video kako grupa navijača stoji u redu za hleb devedesetih a danas njihova deca rade za Vučića!
  • pawlle

    12.01.2022 08:39
    budala

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.