VIDEO: U slučaju smaka sveta ovo će biti poslednji snimak prikazan na CNN-u

CNN navodno čuva snimak koju planira da emituje neposredno pre smaka sveta.
VIDEO: U slučaju smaka sveta ovo će biti poslednji snimak prikazan na CNN-u
Foto: Pixabay
Kada je pre više od 40 godina osnovao CNN, Ted Turner rekao je da će televizija prestati da emituje jedino u slučaju smaka sveta. A ako do njega dođe, CNN ima spreman program za poslednji dan na Zemlji.
"Emitovaćemo i pratićemo smak sveta uživo i to će biti naš poslednji događaj. Državnu himnu sviraćemo samo jednom, danas, 1. juna 1980, a kada dođe smak sveta, odsviraćemo 'Nearer My God To Thee' pre nego što se odjavimo", rekao je Turner nakon osnivanja televizije.
Pre nekoliko godina novinar portala Jalopnik došao je u posed snimka dok je stažirao na CNN-u. Snimak je nazvan "Turner Doomsday Video", a prikazuje izvođenje hrišćanske pesme "Nearer My God To Thee", koju je bend navodno svirao kada je Titanik tonuo, a izvode je pripadnici američke vojske, mornarice i ratnog vazduhoplovstva.
 
Glasine o postojanju snimka prvi put su počele da se šire 1988. godine, nakon što je "The New Yorker" objavio članak u kojem spominje njegovo postojanje, a dostupan je tek od 2015. godine.
 
  • w/e

    23.03.2022 02:32
    rts
    Na RTS ce da puste bolji zivot i stizu dolari.
  • RTS

    22.03.2022 21:13
    Ali će zato RTS i nakon smaka sveta da pušta frižider...
  • Vau

    22.03.2022 15:20
    Vau
    Sad mi je lakše!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.