Posledice šamaranja Krisa Roka: Netfliks i Soni odložili projekte sa Vilom Smitom

Nedugo nakon odluke Vila Smita o istupanju iz Američke filmske akademije, neki od njegovih predstojećih projekata na kojima je trebalo da radi za Netfliks i Soni su odloženi.
Glumac, koji je iznenadio svet pošto je usred ceremonije dodele Oskara ošamario komičara Krisa Roka jer se neumesno našalio na račun njegove supruge Džejd Pinket Smit, već oseća posledice svog ishitrenog ponašanja.
Naime, Netfliks je bio u potrazi za novim rediteljem filma "Fast and Loose" nakon što se Dejvid Lič, uoči dodele Oskara, povukao iz projekta.
Smit je trebalo da glumi šefa mafije koji gubi pamćenje, ali Netfliks je zasad promenio planove.
 
I Soni je odlučio da privremeno stavi na čekanje rad na filmu "Bad Boys 4", koji se pripremao uoči dodele nagrada.
 
Prema pisanju Hollywood Reportera, i druge filmske kuće bi mogle da donesu slične odluke.
 
U izjavi objavljenoj 1. aprila u kojoj je rekao da istupa iz Akademije, Smit je naveo: "Za promenu je potrebno vreme i ja sam spreman da radim na tome da nikada više ne dopustim da nasilje prevlada nad razumom."
  • xD

    04.04.2022 14:48
    kakva drama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.