Ilon Mask: Sledeće kupujem Koka-kolu da vratim kokain u nju

Izgleda da se Ilonu Masku veoma svidela jedna od fora koje kruže internetom nakon njegove kupovine Tvitera pa ju je i sam tvitao.
"Sledeće kupujem Koka-kolu da vratim kokain u nju", napisao je na Tviteru i prikupio više od 1,7 miliona lajkova. 
Inače, otkad je Mask kupio Tviter društvenim mrežama kruže različite šale na tu temu.
Najbogatiji čovek sveta obožava Tviter, a njegov profil prepun je neobičnih objava. Prati ga više od 86 miliona ljudi, dok on prati njih tek 114.
 
 
Lista ljudi koje Ilon Mask prati prilično je šarolika. Mask redovno gleda objave svoje popularne majke Maje Mask i sestre Toske, a prati i Kanje Vesta, Džoa Rogana i Džeka Dorsija. Prati i NASA-u, Saut Park i nekoliko profila koji se bave naukom. Tu su i službeni profili njegovih kompanija Tesle i "SpaceX". Mask prati i svoju partnerku Grajms, ali i bivšu suprugu Talulu Rajli. 
 
Naravno, na popisu su i službeni profili njegovih omiljenih kriptovaluta.
  • Dragan

    30.04.2022 09:25
    Ah
    Dubok naklon čoveku koga zanima nauka i koji ima nos za posao.Možete mi dati milijarde ali ja to mogu rasfućkati za dan.On mislu na sutra.Počeo je prvi da pravi elektro automobile,poleteo u svemir.Zemljani izmišlhali te kola na vazduh,te na vodu,te na vodonik itd.On je verovao u elektroniku.Čovekbje uvek nasmejan,zna i sam da zaigra kad sklopi dibar posao.A čovek ni centa nema u banci,sve mu je u akcijama,nema avone,dvorce,jahte čak i automobil mu je iz njegove fabrike.I Rimac u Hrvatskoj ga kopira u ponašanju naravno na svom nivou.Ja bi celu Srbiju dao Masku tako da bili naj lepša država sveta.Mašta+novac+želja za novim su ključ uspeha.
  • Gov

    29.04.2022 23:52
    ...
    Molim te kupi i sve medije i Srbiji i zatvori ih! Nikad veci lazovi nisu radili u njima!
  • Pićuka

    29.04.2022 17:00
    Čovek je bolestan.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti