VIDEO: Ukrali čitav most naočigled seljana

Stanovnici jednog sela bili su vrlo iznenađeni kad su saznali da je most ukraden.
Sakupljači i preprodavci starog gvožđa i ostalih metala neretko u potrazi zastrane pa ukradu metalni predmet koji se koristi.
Svi se još dobro sećamo kad su nestajali šahtovi, ograde, a ponekad su umela da budu ispražnjena i čitava gradilišta.
U ovom slučaju nepoznati kradljivci su išli nekoliko koraka dalje. I imali su mnogo više hrabrosti i drskosti jer su uspeli da rastave i odnesu čitav most pred očima seljana.
 
Radi se o mostu u Indiji, blizu sela Amijavar koji je izgrađen 1972. godine. Težak 500 tona i dug 18 metara, služio je za povezivanje obala kanala Arah. Kako je pre nekog vremena proglašen opasnim, stavljen je van funkcije, a blizu njega je izgrađen novi betonski most.
 
Seljani su od vlasti tražili da se stari most ukloni i potom se pojavila ekipa s teškom mehanizacijom koja je krenula s demontažom mosta i odvoženjem delova. Kako su bili u radnim uniformama, seljani nisu posumnjali u njihove namere pretpostavljajući da su u pitanju radnici državnih institucija. Kradljivci su rekli da su iz državne uprave za održavanje kanala. Trebalo im je dva dana da rastave most.
 
"Ljudi su došli s teškom mehanizacijom, gasnim rezačima i radili su puna dva dana da bi rastavili most", izjavio je meštanin Gandi Čaudari.
 
Da stvar bude bolja, meštani su bili iznenađeni njihovim predanim radom pa su javno hvalili požrtvovan rad državnih službenika. Mnogi su ih čak i fotografisali i fotografije objavili na društvenim mrežama.
 
A onda su nakon par dana u medijima pročitali kako je legendarni stari most nestao i kako država nema nikakve veze s tim.
 
Policija trenutno pregleda sve otkupne stanice starog gvožđa ne bi li ušla u trag mostu i kradljivcima. Poslednje informacije govore kako su ušli u trag pojedinim članovima bande, ali delovima mosta ni traga.
 
  • Kajakas

    06.05.2022 12:46
    yugo
    Cuvajte starije automobile, ukradose mi yugo koral u top stanju i nadjosmo ga na otpadu prodatog u gvozdje... niko ne trazi papire kada im doneses kola, raskomadaju ih ekspresno i pojeo vuk magarca.
  • Takodje Verica

    05.05.2022 10:20
    A topionice cujem prekovreneno rade
  • /

    04.05.2022 17:15
    400 km pruge je ipak veci podvig za zdipiti

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.