FOTO: Patike koje izgledaju iznošeno i prljavo koštaju 200.000 dinara

Balenciaga je izbacio novu seriju patika pod imenom Paris Sneakers.
Patike izgledaju staro, iznošeno i prljavo, a koštaju i do 210.000 dinara.
 
Na stranicama modnog brenda stoji kako ovaj "klasični dizajn interpretira atleticizam iz sredine prošlog veka", te da je reč o "svevremenskoj" obući, piše index.hr
Napisali su i da fotografije u marketinškoj kampanji prikazuju patike koje su potpuno iznošene i zaprljane, što znači da su one u prodaji ipak u malo pristojnijem stanju.
 
Ideja je, objasnili su, da ti "portreti" patika, koje je napravio fotograf Leopold Duhemin, "sugerišu kako su Paris Sneakers napravljene da se nose celog života".
 
Čini se, međutim, da ljudi baš nisu oduševljeni ovom idejom i da im je kampanja uglavnom smešna i bizarna.
 
 
"Konačno će moje stare patike opet ući u modu", "Neko upravo štedi kako bi kupio ovo", "Ali, prvi april je bio pre mesec dana", samo su neki od komentara.
 
Neki smatraju i da se ovaj Balenciagin potez može tumačiti kao vređanje siromašnih.
  • Dragan

    13.05.2022 20:00
    Ja dajem upola cene
    Skorojevići i prazilukovići će se primiti na ovu budalaštinu. Ali, evo, nemojte da dajete tolike pare, ja ću vam prodati moje stare, prljave i pocepane upola cene, za samo 100.000 din. I još smrad uz njih dobijete gratis. Bagatela!
  • Bole

    12.05.2022 13:15
    @Zna Balenciaga
    Naravno da znaju da budala svuda ima. To su ovi mladi menadžeri i dizajneri koji se po svaku cenu trude da izbace nešto novo i originalno, i onda dođu na idiotsku ideju.
  • Ovo

    11.05.2022 13:58
    Je
    Nova dimenzija gluposti! Debil ko pravi ovo, još veći ko kupi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Najudaljenije mesto na svetu traži radnike

"UK Antarctic Heritage Trust", ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antarktiku, zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva

Pentagon: Nema dokaza o vanzemaljcima

Pentagon je objavio novi izveštaj koji se nadovezuje na objavu iz 2022. da tada novoosnovani Sektor za rešavanje anomalija svih domena (AARO) nije pronašao dokaz koji bi ukazao na vanzemaljce.