Uticajan bračni par tražio da zatvore stadion da bi oni mogli da prošetaju psa

Uticajan bračni par iz Indije naložio je da se sportski stadion u Delhiju zatvori ranije nego inače, kako bi prošetali svog psa.
Uticajan bračni par tražio da zatvore stadion da bi oni mogli da prošetaju psa
Foto: Pixabay
Zbog negodovanja javnosti, koje je takav postupak izazvao, Ministarstvo unutrašnjih poslova Indije prebacilo je Sandživa Kirvara, visokog zvaničnika u vladi države Delhi, u državu Arunačal Pradeš na severoistoku, a njegovu suprugu Ringu Duga, sekretarku vlade u Delhiju, u državu Ladah na krajnji sever, preneo je Rojters.
Oni se sada nalaze na istočnom i zapadnom kraju Himalaja i udaljeni su oko 3.200 kilometara jedno od drugog.
Sve je počelo kada je "Indijan Ekspres" objavio fotografiju Kirvara i Duge kako šetaju psa na atletskoj stazi, zbog čega su atletičari morali ranije da završe trening, kako bi im ne bi smetali tokom šetnje.
 
Kirvar je za ovaj list rekao da "ponekad" šeta psa na stadionu, ali je negirao da je prekinuo treninge atletičara.
 
Rojters navodi da nije mogao da dobije Kirvara i Dugu za komentar.
  • 002211

    29.05.2022 17:30
    Ništa sporno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti