FOTO: Meštanin Sarajeva se priključio na vatrogasni hidrant da bi napunio bazen

Čovek u Sarajevu ilegalno se spojio na ulični hidrant kako bi napunio bazen.
To su objavili iz sarajevske komunalne firme Vodovod i kanalizacija.
"Dana 23.07.2022.godine oko 01:00 sat pripadnici Službe za kontrolu, KJKP "ViK"d.o.o. Sarajevo, utvrdili su neovlašćeno korišćenje komunalne vodne usluge.
Nakon što smo dobili informaciju o navedenom događaju u naselju Kobilja Glava, ekipe Službe kontrole izašle su na lice mesta i tom prilikom utvrdili neovlašćeno korišćenje vodne usluge, na način da je jedan od potrošača s uličnog hidranta neovlašćeno koristio vodu, tako što je punio privatni bazen za kupanje", stoji u saopštenju.
 
"Protiv osobe koja je neovlašćeno koristila vodu preduzeće se zakonom predviđene mere i radnje. Ovom prilikom zahvaljujemo se građanima na saradnji i pruženoj pomoći", stoji u objavi.
 

Teme

bazen
  • Aleks

    26.07.2022 23:14
    Kakav kralj!
  • H2O

    26.07.2022 17:03
    Nema
    Molim redakciju da svrati do “telepske” doline grande, na Adicama, pa da vidi kako se trava zaliva sa hidranta. Mozda je to legalno ako su oni napravili mrezu?
  • Jovan

    25.07.2022 10:16
    @Nenad
    25.07.2022 • 07:29
    Zabava?
    Samo u Srbiji krađa vode spada u zabavu."


    Tacno.
    Voli ovaj narod da se "zabavlja" - na sopstvenu stetu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.