Fudbaler Malmea propustio svoju svadbu zbog utakmice - predstavljao ga brat

Novi napadač fudbalskog kluba Malme Mohamed Buja Turej propustio je sopstveno venčanje kako bi debitovao za švedski klub na utakmici kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Didelanža.
Kako su preneli švedski mediji, saigrač srpskog fudbalera Veljka Birmančevića otkrio je da ga je na venčanju predstavljao rođeni brat i da je ceremonija obavljena bez njega, prenosi Tanjug.
"Moj brat me zastupao na venčanju. Venčali smo se 21. jula u Sijera Leoneu. Ali nisam bio tamo, jer me Malme zamolio da dođem ranije", izjavio je Turej, a preneli švedski mediji.
Fudbaler iz Sijera Leona na društvenim mrežama objavio je slike sa venčanja, a objasnio je da su one nastale ranije.
 
"Slikali smo se unapred. Dakle, izgleda kao da sam bio tamo, ali nisam. Na samom venčanju menjao me je brat, dok će supruga živeti ovde sa mnom. Kad je reč o medenom mesecu, prvo moramo da budemo prvaci", rekao je napadač Malmea.
 
Mohamed Buja Turej ovog leta stigao je u Malme iz kineskog Henana, a na utakmici protiv Didelanža na teren je ušao s klupe i odigrao desetak minuta.
  • Sofija

    05.08.2022 13:05
    Brat ce znaci da uskace sa rezervne klupe kad zatreba.blago njima kad imaju brata.sta mi koji nemamo?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.