Rimska banda: Krenuli da opljačkaju banku, urušio im se tunel, pa su zvali policiju da ih izbavi

Banda pljačkaša banaka bila je primorana da pozove u pomoć rimsku policiju da ih izvuče iz tunela koji su sami iskopali, ali se urušio za vreme pljačke koju su loše isplanirali.
Rimska banda: Krenuli da opljačkaju banku, urušio im se tunel, pa su zvali policiju da ih izbavi
Foto: Pixabay

Članovi spasilačke službe izvukli su u četvrtak uveče jednog povređenog muškarca iz urušenog tunela i odvezli ga u bolnicu, a policija je u međuvremenu privela trojicu njegovih saučesnika u pljački.

Pretpostavlja se da je poziv za pomoć poslao jedan od pljačkaša.

Članovi bande, dvojica Rimljana i dvojica Napolitanaca, iskoristili su dugi vikend usred Feragosta, kada je većina italijanskih kompanja zatvorena da provale u banku i u obližnje firme.
 
Međutim, plan im se izjalovio izjalovio jer su loše iskopali tunel do banke, koji se urušio pa su u pomoć bili primorani da pozovu policiju.
 
"Upomoć, molim vas, dođite i oslobodite me", poziv je koji je spasilačkoj službi uputio muškarac pošto se urušio tunel.
 
Članovi spasilačke službe, među kojima su i stručnjaci obučeni za pomoć ugroženima posle zemljotresa, morali su da iskopaju drugi, paralelni tunel da bi pomogli.
 
Mediji pišu da je za vreme akcije spasavanja zarobljeni čovek dobijao tečnost i kiseonik koji su ga održavali u životu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.