Pumpa u Nemačkoj greškom prodavala gorivo za evro, stvorile se ogromne gužve

Benzinska pumpa u nemačkom gradu Gerolzhofen u Bavarskoj slučajno je prodavala gorivo po ceni nešto većoj od jednog evra za litru.
Pumpa u Nemačkoj greškom prodavala gorivo za evro, stvorile se ogromne gužve
Foto: Pixabay
Kako pišu mediji, Super Plus je na toj benzinskoj pumpi koštao 1,029 evra po litri. Jeftino gorivo rezultiralo je opštom navalom u utorak posle podne.
“Skladište od 3.000 litara bilo je prazno kasno uveče”, rekao je zakupac benzinske pumpe.
U sredu ujutru litra Super Plus benzina je ponovo koštala 2.099 evra, pišu nemački mediji.
 
Kako je u sredu objavio operater benzinske pumpe, do pogrešne cene došlo je zbog greške radnika pri unosu cena. U 21.41 skladište je bilo prazno.
 
Iz benzinske pumpe još ne mogu da saopšte koliko je litara goriva prodato po jeftinijoj ceni. Popust se sada vodi kao "neželjena akcijska prodaja" i nimalo se ne zamera vozačima koji su jeftino natočili rezervoare, prenosi Fenix Magazin.
  • Miodrag

    25.09.2022 08:30
    Srbija
    Sano moze da cita i da se krsti ...
    Kod nas ovo da se desi nema sanse. Gazda pumpe bi osedeo a sve radnike oterao na ulicu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.