Ugostitelj iz BiH ispunjava obećanje: Za navijače Crne Gore "pravi burek sa sirom"

Ugostitelj Fahrudin Mešković vlasnik restorana "Kod Fehre" u mestu Lašva kod Zenice u petak će ugostiti više stotina navijača Crne Gore i time ispuniti obećanje pripreme pravog "bureka sa sirom".
Ugostitelj iz BiH ispunjava obećanje: Za navijače Crne Gore "pravi burek sa sirom"
Foto: Pixabay

Kako piše klix.ba, nakon domaćinstva kojeg su Crnogorci priredili za navijače BiH i skandiranja "burek sa sirom", Mešković je kazao da će vrata svog restorana otvoriti za sve navijače Crne Gore pre utakmice protiv BiH u Zenici, kako bi im pripremio pravi "burek sa sirom", odnosno sirnicu.

"Ma nisam se pokajao, nikako. Svestan sam bio svega. Moramo činiti dobro, ovo je za BiH i narod, za navijače, da bar na ovaj način gradimo dobre odnose sa zemljama regije. Najavilo nam se oko 500 navijača Crne Gore. Janjetina, piletina, ćevapi, pite, imaće i one svoje pite sa sirom, ali u manjim količinama, ali i burek ispod sača", kazao je Mešković.

Dodao je da će im ovo gostovanje u Zenici ostati dugo u pamćenju, a da zauzvrat traži da aplauz na Bilinom označi kraj utakmice bez obzira na rezultat.
 
Naveo je da je jedinstvo i prijateljstvo koje je bilo u Crnoj Gori potrebno svima te da što manje treba da pričamo o politici.
 
"Želimo se družiti i graditi prijateljstvo širom svih zemalja", rekao je Mešković.
 
Okupljanje navijača "Kod Fehre" obezbeđivaće veliki broj policajaca.

Teme

Burek
  • Lucifer

    23.09.2022 08:08
    U tom momentu, milioni duša u užasu zavapiše: "BUREK JE S MESOM!!!"
  • Cane liman

    22.09.2022 22:09
    Šmekerski !
    Bosanski humor !!
    Bravo ...!!!!!!
  • Gr

    22.09.2022 22:07
    Gr
    Ja neznam sto se digla tolika,buka oko tudjeg proizvoda? Burek kao i 70% hrane na Balkanu su Turski proizvod i mi svi smo to prisvojili kao"nase" ! A nase sem,Proje,Cicvare i mozda par sirotinjskih gastronomskih proizvoda uz klasicno,peceno Jagnje i Prase za imucnije,nista drugo nema! Glupi Balkanci bili i ostali! Hvala!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.