FOTO: Picerija dodatno naplaćuje uslugu rezanja pice

Jedna picerija u Zagrebu posebno naplaćuje uslugu rezanje pice.
FOTO: Picerija dodatno naplaćuje uslugu rezanja pice
Foto: Pixabay
Index.hr prenosi da im se javila čitateljka koja se neprijatno iznenadila u zagrebačkoj piceriji Toccare na Vukomercu, kada je zamolila osoblje da im iseku picu.
Rekli su im da se usluga rezanja naplaćuje dodatnih pet kuna.
Na kraju su pristali na tu uslugu, ali kaže da iz Toccarea nisu izašli baš srećni.
 
"Bila sam sa svojim prijateljima bila u Toccareu, piceriji u Vukomercu, gde imaju stvarno fine pice i veoma se trude, ali nakon što sam ih zamolila da nam razrežu pice, rekli su da je to usluga koja se dodatno plaća. Ovo je nonsens, zar nije logičnije podići cenu pice, kako se ljudi ne bi osećali loše", pita se ova Zagrepčanka.
 
Ona je dostavila i račun, na kojem se vidi ova stavka.
 
 
Foto: Index.hr
  • Salamander

    23.09.2022 12:18
    a pizza parče?
    0,8333... po ivici (rubu) ili naplaćuju dve ivice (ruba) ?, na dve pizze onda mogu da zarade 20 Kn, dnevno 250 pizza, 5 tisuća Kn... itd.
    Za tisuću godina zarade pol sunčeva sistem, bokca ti v riticu!

  • Dragan

    23.09.2022 11:15
    Ah
    Izum iz Srbije.Nama EPS i Informatika naplaćuje što nam štampaju račune,što vode evidenciju.Pogledajte poleđinu računa.Dva puta plaćate ako imati izlivanje vode-jednu plaćate Stanu a jednu plaćate dežurnoj službi Stana i naravno plaćate i račun za uslugu i na sve to +PDV od 15%.
  • 002211

    23.09.2022 10:33
    Ma, naplatite i svakog stavljanja šampinjona, sira i šunke na pizzu. Joj, šta sve balkan ne čini za proklete pare.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.