Kandidat na izborima priznao da je izmislio šefa svoje izborne kampanje

Nezavisni kandidat na proteklim predsedničkim izborima u Austriji, bečki advokat Tasilo Valentin, obelodanio je da je izmislio šefa svoje izborne kampanje.
Kandidat na izborima priznao da je izmislio šefa svoje izborne kampanje
Foto: Pixabay
Valentin, koji je osvojio zapaženih 8,1 odsto glasova, i time četvrto mesto, rekao je radiju "Oe3" da je, nakon što je objavio da će se kandidovati, na upite novinara ko mu je šef izborne kampanje, rekao ime i broj telefona koje je izmislio.
"Kada su me novinari pitali, ali i u Ministarstvu unutrašnjih poslova, ko mi je šef izborne kampanje, izmislio sam ime. U stvarnosti sam sve radio sam", rekao je on.
Valentin je, upitan da li je to u skladu sa zakonom, odgovorio da ne postoji pravna pozicija.
 
On je istakao da je naveo izmišljeno prezime "Svariček ili nešto slično".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.