Poznajete Milicu Jovanović? Javite joj da može da obori Ginisov rekord

Prošlog vikenda u Tokiju je oboren Ginisov rekord kada se u jednom bioskopu okupilo 178 ljudi sa istim imenom i prezimenom.
Poznajete Milicu Jovanović? Javite joj da može da obori Ginisov rekord
Foto: Pixabay

Ginisov rekord srušili su muškarci koji se zovu Hirokazu Tanaka, a pre njih, rekord su države 164 žene koje se zovu Marta Stjuart, koje su 2005. godine bile okupljene tokom jedne televizijske emisije.

Tanake, da bi se razlikovale, dobili su nadimke inspirisane profesijama, hobijem ili omiljenim jelima.

Sada se javila ideja da rekord iz Japana bude oboren u Srbiji. Color Media Communications iz tog razloga poziva Milice Jovanović svih uzrasta da se prijave i da zajedno sruše svetski rekord.
 
"Planiramo do kraja godine da u jednom od bioskopa u Beogradu oborimo postojeći Ginisov rekord i na jednom mestu okupimo bar 180 devojčica, devojaka i žena koje se zovu – Milica Jovanović. Sve učesnici obaranja Ginisovog rekorda dobiće prigodne poklone i ručak a ukoliko ne žive u Beogradu – i plaćene putne troškove iz svog mesta stanovanja", poručuju organizatori.
 
Ukoliko ste baš vi Milica Jovanović, možete da se prijate na sledeći mejl: maja.guzijan.cpg@gmail.com.
  • Aleksandar Petrovic

    03.11.2022 07:43
    Zašto ne i Aleksandar Petrović? Ja poznajem nekolicinu sa istim imenom i prezimenom - mog dobrog komšiju, pa onda lika što je išao u srednju sa mnom, dvoje njih sam upoznao u vojsci, bio brat Rom što je igrao fudbal, kolega sa posla... Da ne nabrajam dalje.
  • Djins

    02.11.2022 18:16
    Jo Ming
    U Kini vec dve godine prave bisokop, a ne zna se kad ce kraj, da stane 1.2miliona Jo Minga.
  • Saśa

    02.11.2022 17:43
    Jovanović
    Kod nas na Šangaju ja znam bar šes Milica Jovanović! Ako daju senviče, dočiči če sve!
    I da pitam, ako nema deca gde da se ostave, može senvič i za njih?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.