VIDEO: Amerikanac dao otkaz uz trubače

Amerikanac dao otkaz uz gromoglasnu pesmu "Ženi nam se Vukota"!

Amerikanac dao otkaz uz gromoglasnu pesmu "Ženi nam se Vukota"!

Izvesni Džoi iz Providensa, Roud Ajlend, poveo je članove svog trubačkog benda u hotel u kojem je radio tri i po godine, kako bi njegovo davanje otkaza učinili prilikom za pamćenje.

Bend se poređao i dočekao šefa, koji je pokušao da ih izbaci iz hotela. Džoi je dobacio "dajem otkaz", a onda se zaorilo...

Džoijev bend What Cheer Brigade nastupao je ranije širom sveta, između ostalog u Guči i na mađarskom festivalu Ziget, pa nije čudno što je pesma koja je dodatno razbesnela šefa numera "Ženi nam se Vukota" grupe Zabranjeno Pušenje.

  • Limar

    17.10.2011 17:38
    Hehe, pa zar nije "Bubamara"?
    Pise i u opisu video doticne grupe!
    Ukucajte "What Cheer? Brigade - bubamara" i pretrazite internet.Uverite se i sami.

    Nema traga od "Zeni nam se Vukota".
    Udri minuse, mozda budu svirali i "vukotu", hehehe.


  • 17.10.2011 14:07
    grupa -What Cheer? Brigade
    numera - Bubamara

    http://www.youtube.com/watch?v=bQLDGzVDgp4
  • 17.10.2011 12:54
    A da nije mozda...

    Saban Bajramovic - Bubamara
    http://www.youtube.com/watch?v=MyvV-gdJhwk

    "As a composer, Saban Bajramovic is probably the most played / copied / imitated within the balkan/gypsy genre. A couple of examples of his musical wit are \'Djelem Djelem\' - the international gypsy hymn, and \'Mesecina\' - made famous by Emir Kustorica and goran Bregovic in the movie \'Underground\'.

    As a singer / performer he represents the apotheosis of eastern european gypsy singing. Indeed, he has been dubbed \'The king of the serbian Gypsies\'."

    I toliko o tome.



Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.