VIDEO: Stotine imitatora Elvisa paradiralo gradićem u Australiji

U gradiću Parks u australijskoj državi Novi Južni Vels već 30 godina se održava Festival Elvisa Prislija.
Stotine imitatora slavnog američkog rok pevača paradiraju glavnom ulicom Parksa tokom festivala koji se smatra jednim od najvećih u Australiji, prenosi Rojters.
"Ovo je fantastično. U velikom stilu smo stigli do 30 godina Festivala i jednostavno zadovoljni smo", rekao je Bob Stil, koji je sa suprugom osnovao ovu manifestaciju posle jedne večernje zabave koja se završila pevanjem Elvisovih pesama do duboko u noć.
Festival se održava svake godine početkom januara kada 24.000 fanova dođe u ovaj gradić u kojem živi tek oko 14 hiljada ljudi.
 
 
Osnivač Bob Stil priseća se da su neki žitelji Parksa u početku bili skeptični prema festivalu.
 
"Sećam se da sam čitao pisma različitih ljudi koji su pisali lokalnim novinama i pitali se zašto bismo slavili Amerikanca. Oni danas mogu da vide da je to bilo prilično glupo jer svi su prilično srećni tokom festivalskih dana", rekao je Stil izveštaču Rojtersa.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti