Italijanke najlepše žene Evrope

Italijanke su najlepše žene na starom kontinentu, rezultat je istraživanja koje je među 6.000 korisnika sproveo holandski turistički sajt "Zoover".

Italijanke su najlepše žene na starom kontinentu, rezultat je istraživanja koje je među 6.000 korisnika sproveo holandski turistički sajt "Zoover".

Na drugom mestu našle su se Šveđanke, treće su Poljakinje, dok su dva preostala mesta na listi top pet najlepših zauzele Španjolke i Holanđanke.

Svaki peti evropski turista smatra da su devojke Apeninskog poluostrva najlepše u Evropi.

Većina anketiranih, ipak, smatra da su najlepše žene njihove zemljakinje. Jedini izuzetak su Belgijanci i Nemci koji u velikom broju hvale "južnjačku lepotu".

Kada je reč o muškarcima, većina anketiranih žena rekla je da su to Italijani, a odmah iza njih Španci.

  • Del

    27.10.2011 10:11
    zaista smesan text
    svako ko je bio u italiji mogao je da padne u depresiju od potpunog nedostatka zenske lepoto... ako pak vidis lepu devoju/zenu ona je sasvim sigurno model i to se dogadja jednom dnevno. pitajte italijane koji dolaze u srbiju sta im se najvise svidja ovde - svaki ce vam reci zene jer su zeljni lepih devojaka...
  • Sremcina

    22.10.2011 09:53
    @Ja
    Ti garant nemas devojku!
  • Ja

    22.10.2011 09:13
    Nase
    Nase pa ostale.Sto se tice Italijanki nista posebno, Holadjanke nizasta, Svedjanke bez veze ima ih par itd. A da vidis brate devojce sa planine ne nasminkano prirodno e to je lepota .Sminka i od babe napravi nesto . Kako kaze narodna i od g..... moze pita da bude ali nemoze da se jede.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Najudaljenije mesto na svetu traži radnike

"UK Antarctic Heritage Trust", ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antarktiku, zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva