FOTO: Ambasador Srbije u Maroku plivao za Časni krst u bazenu - tvit ubrzo obrisan

Ambasada Srbije u Maroku objavila je, a potom obrisala tvit da je ambasador Ivan Bauer plivao za časni krst na Bogojavljanje.
Nije neuobičajeno da za krst zaplivaju i neki državni funkcioneri, ali nepoznato je zbog čega su obrisali objavu sa svojih mreža nakon što je postala viralna.

Na fotografijama se ne može videti da li je ambasador Bauer imao konkurenciju, ali je do krsta doplivao prvi u, kako je istaknuto, vodi temperature 15 stepeni.

I sam ambasador objavio je ovo kao stori na ličnom profilu.

Plivanje za Časni krst je juče održano u mnogim gradovima širom Srbije.

  • Trt

    21.01.2023 13:58
    @@

    "Dostojanstvo SPC" spada u istu kategoriju postojanja kao i Bog i Deda Mraz.
  • Papa

    20.01.2023 18:51
    Kakav sram glastati za ovo
    Nije problem stranka nego izbornici

    A oni koji stavljaju minuseve za 10€ mesečno - sigurno ogledalo neće izdrziti jednog dana
  • Obožavam

    20.01.2023 18:42
    Naš humor
    Komentari vredniji od zlata! Uvek se slatko nasmejem, top 3 su mi: plivanje za časni polumesec, kretenizam i renesansa, što da pliva u kadi kad već ima bazen :D hvala vam ljudi! Da se nasmejemo pa makar i od muke!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Najudaljenije mesto na svetu traži radnike

"UK Antarctic Heritage Trust", ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antarktiku, zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva