Muškarac u SAD-u uhvaćen pijan za volanom, sud rekao: "Nije kriv, bežao je od besnih žena"

U Sjedinjenim Državama vožnja pod uticajem alkohola nije nužno protivzakonita, presudio je sud u Kaliforniji na suđenju muškarcu koji je begom pokušao da se spasi od dve ljute žene.
Muškarac u SAD-u uhvaćen pijan za volanom, sud rekao: "Nije kriv, bežao je od besnih žena"
Foto: Pixabay
Tomas Patrik Hjuston (60) objasnio je poroti da je uskočio u svoj auto kako bi pobegao od supruge koja ga je zatekla u zagrljaju ljubavnice koja se jednako razbesnela kada je shvatila da je i ona prevarena.
Istina je da je šezdesetogodišnjak bio pod uticajem alkohola, ali beg mu je bio jedini izlaz da zaštiti svoj fizički integritet, objasnio je na suđenju, a spasavati svoju kožu zakonom je dopušteno. 
Porota u gradu Jukaja, u vinogradarskoj regiji Kalifornije, nakon većanja odlučila je da Hjuston nije kriv zbog vožnje pod uticajem alkohola.
 
"Svedočenje je pokazalo da je Hjustona iznenadila supruga zatekavši ga in flagranti u zagrljaju druge žene i zato je morao da pobegne od dve ljute žene", obrazložilo je tužilaštvo na Fejsbuku.
  • Dragomir

    14.02.2023 10:24
    Dobro je kad je izvukao živu glavu , a i sudija dobar čovjek razuman .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Najudaljenije mesto na svetu traži radnike

"UK Antarctic Heritage Trust", ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antarktiku, zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva