FOTO: Mask predstavio novog izvršnog direktora Tvitera, zove se Floki i odličan je sa brojevima

Vlasnik Tvitera Ilon Mask planira da pronađe naslednika na mestu izvršnog direktora društvene mreže do kraja 2023. godine.
Govoreći preko video-linka na samitu u Dubaiju, milijarder je zatim podelio seriju tvitova uz fotografiju psa u odelu na kom piše "izvršni direktor".
"Novi izvršni direktor Tvitera je neverovatan", napisao je Mask.
Ispred psa, koji sedi u fotelji, na stolu se nalaze papiri sa logom kompanije, a u polju za potpis je otisak šape. Odmah ispod, piše ime: Floki.
 
Mask se takođe našalio da je njegova zamena "mnogo bolja nego onaj drugi tip", aludirajući na sebe. Rekao je i da je pas "odličan sa brojevima" uz emodži vatre, dodajući da je "savršen za posao".
 
Što se tiče daljih (i realnijih) planova za kompaniju, Mask nije otkrivao ništa, osim da je Tviter na dobrom putu da prestane da gubi novac.
 
  • zztop

    16.02.2023 19:59
    Tako je i ludi rimski car caligula konja proglasio za senatora , pa tako i ovo je novonormalno...
  • Lopovska posla

    16.02.2023 08:49
    Klasičan nepotizam,zaposliti člana uže familije na mesto izvršnog direktora.
  • Prle

    16.02.2023 08:42
    Info
    Na vidiku je Floki kripto valuta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.