VIDEO Ismejan Majk Pens: Objavio snimak na kom glumi da toči gorivo

Korisnici društvenih mreža ismejali su Majka Pensa, kandidata za predsedničku nominaciju Republikanske stranke, nakon što je objavio predizborni spot sa benzinske pumpe na kom sipa gorivo u kamionet.

Klip, koji je Pens postavio na društvenoj mreži X, pregledan je više od tri miliona puta, a ispostavlja se da kandidat za predsednika nije baš najspretniji kada je reč o točenju goriva, prenosi "Njujork post".

"Sećate li se gasa koji je koštao dva dolara po galonu? A onda je Džo Bajden postao predsednik Sjedinjenih Država i započeo svoj rat protiv energetike", rekao je Pens.

Komentatori su, međutim, više bili fokusirani na Pensovu lošu glumu, nego na njegovo podsećanje na niže cene.
 
"Nikada ranije niste sipali gorivo?", upitao je jedan korisnik društvene mreže X, dok mu je drugi napisao da ne može da sipa gorivo ako ne drži ručku.
 
 
Na društvenoj mreži je čak napravljena i anketa sa pitanjem "Da li biste dali Majku Pensu da vam sipa gorivo", na koje je više od 94 odsto korsnika odgovorilo "Ne".
 
Nedavno istraživanje "Njujork tajmsa" i Koledža Sijena pokazalo je da Pens ima podršku svega tri odsto republikanaca.
 
Izbori za predsednika SAD biće održani u novembru 2024. godine.
  • Limanac

    13.08.2023 09:58
    Narod se smeje i ruga, ali Tramp dolazi nezaustavljivo.
  • Jeronimo

    12.08.2023 10:25
    Ameri su prirodno priglupi
  • Marko

    11.08.2023 17:02
    Gasa??
    A bilo bi lepo da prenesete svakodnevne blamove aktuelnog predsednika i potpredsednice SAD.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.