Milioner traži asistenta koji će putovati s njim po svetu, mesečna plata - 35.000 evra

Australijski milioner Metju Lepre je u potrazi za asistentom koji će s njim putovati po svetu i nudi platu u iznosu od 35.000 evra mesečno i korišćenje njegovih luksuznih automobila.
Milioner traži asistenta koji će putovati s njim po svetu, mesečna plata - 35.000 evra
Foto: Pixabay
On je svoje poslovno carstvo izgradio internet poslovanjem i organizovanjem kurseva u sklopu svoje kompanije "Ecom Warrior Academy".
Naveo je da se na konkurs mogu prijaviti i osobe koje nemaju iskustvo. Potrebno je samo da imaju važeći pasoš, da vole da putuju i da su pedantni u poslu. Prijavu možete popuniti na njegovom sajtu. 
"Odrastao sam u predgrađu Sidneja i jeo sam obroke Vojske spasa zato što moja samohrana majka nije mogla da priušti hranu, tako da se, nažalost, mogu poistovetiti s teškim vremenima s kojima se ljudi suočavaju", rekao je Lepre za "Femail".
 
On je pre četiri godine uradio nešto slično ovome. Objavio je oglas za ličnog asistenta, na koji se prijavilo oko 70.000 ljudi. Posao je dobila bivša studentkinja modnog dizajna.
 
Iste godine je zaposlio i fotografa pomoću kog je unapredio svoj Instagram profil. On ima platu od 32.000 evra.
  • Sandra Jankovic

    18.09.2023 00:45
    Evo ja bih.Volim da putujem,volim prirodu,slobodna i bez oreteranih obaveza.Radicu i za manju platu.A mozda se i zaljubim
  • defektaš

    07.09.2023 22:20
    Neko ima pare, a neko drugare.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.