Izbačen iz Bele kuće: Bajdenov pas koji je više puta ujeo agente tajne službe dobio novi dom

Pas predsednika SAD Džozefa Bajdena, Komandant, koji je više puta ujedao pripadnike tajne službe, premešten je iz Bele kuće na drugu lokaciju.
Evidentirano je ukupno 10 napada od oktobra 2022. do januara 2023. godine, a jednoj službenici je nedavno bila potrebna medicinska pomoć nakon napada i ujeda dvogodišnjeg nemačkog ovčara, prenosi Skaj njuz.
Elizabet Aleksander, portparolka prve dame Džil Bajden, potvrdila je da Komandant trenutno nije u kompleksu Bele kuće i dodala da se "procenjuju naredni koraci".
Ona je istakla da je "Bajdenovima veoma stalo do bezbednosti osoblja i svih drugih koji ih svakodnevno štite".
 
"Oni su i dalje zahvalni na strpljenju i podršci američke tajne službe i nastavljaju da rade na rešenjima", rekla je Aleksanderova i dodala da Bela kuća može da bude "stresno okruženje za kućne ljubimce".
 
Da može da govori, to bi verovatno potvrdio i prethodni Bajdenov ljubimac, takođe nemački ovčar po imenu Major, koji je takođe preseljen, nakon što je više puta napao osoblje. 
 
Istini za volju, nisu samo Bajdenovi ljubimci bili neposlušni u Beloj kući, a neki njihovi prethodnici čak su mogli da dovedu i do međunarodnih skandala. 
 
Naime, pas Frenklina D. Ruzvelta, takođe nemački ovčar, koji se baš kao i ljubimac aktuelnog predsednika zvao Major, ugrizao je senatorku Sjedinjenih Američkih Država Heti Vajat Karavej i napao premijera Velike Britanije Remzija Mekdonalda, pocepavši Mekdonaldu pantalone.
 
Pitbul terijer Teodora Ruzvelta ujeo je više ljudi i čak pocepao pantalone ambasadoru Francuske u Sjedinjenim Državama Žan-Žilu Žiseranu.
  • Lošmi

    07.10.2023 07:14
    Gazda
    Kakav gazda zakav pas, što pre i in da leti za psom.
  • ***

    07.10.2023 05:19
    Gazda ga tako dresirao.
  • Pametni psi

    06.10.2023 22:34
    Psi osete zloće i reaguju agresivno na agresiju koju nanjuše kod njih.
    Jel neko zna političara koji nije zloća i agresivan :)))

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.