FOTO: Putarima nije smetao parkirani automobil - izlili beton svuda oko njega

Neočekivanu pažnju izazvala je jedna od ulica u poljskom gradu Lođu, u kojoj putari ovih dana obnavljaju kolovoz.
FOTO: Putarima nije smetao parkirani automobil - izlili beton svuda oko njega
Foto: 021.rs
Na kolovozu je ostao automobil koji vlasnik nije uklonio uprkos upozorenju, a radnici su ga osigurali čeličnom konstrukcijom, prekrili najlonom i zalili betonom.
 
Portparol gradske uprave Pavel Spečovic rekao je za interia.pl da "zabetonirani" automobil svakako privlači pažnju, "ali nema uticaja na kvalitet radova".
Objasnio je da će vlasnik automobila morati da preuzme vozilo i da će mu biti naplaćene sve radnje koje su preduzete oko njegovog vozila.
 
U tom kontekstu Poljaci govore o "zarobljenom" automobilu. Kritikuju gradsku policiju da se nije na vreme uključila u ovaj slučaj i da je kaznila samo vozača automobila.
Navodno nije pokušala da pronađe vlasnika, prvobitno po tablicama, čak ni pre nego što su na mesto stigli putari s gotovim betonom.
 
Ističu da je automobil trebalo da odvuče policija i da će njegovog vlasnika "oslobađanje" betona skupo koštati.
 
  • Komšija

    07.11.2023 14:51
    @Hvi, Salamander

    I naravno račun za dodatne radove mu stiže pravo na adresu.
  • Hvi

    07.11.2023 11:27
    Epilog: Vlasnik auta je ujutro 'oslobodio' automobil, podmetnuo je ona postolja za privremene saobraćajne znakove ispred točkova i otišao.
  • Salamander

    07.11.2023 08:26
    pneumatska dizalica
    i par dasaka
    nije problem

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.