VIDEO: Voditeljka BBC-ja pokazala srednji prst u programu uživo

Voditeljka BBC Newsa, Merjam Moširi, pokazala je srednji prst u programu uživo u sredu u 12 sati po britanskom vremenu.
Voditeljka nije znala da je krenulo snimanje, pa ju je kamera uhvatila kako pokazuje srednji prst trenutak nakon što se završilo odbrojavanje programa.
Kada se odbrojavanje završilo, odmah se uozbiljila i počela da čita vesti o Borisu Džonsonu. Međutim, tada je napravila još jedan gaf pa je, govoreći o pandemiji kovida, umesto "coronavirus" rekla "coronaverse". 
Snimak je postao hit na društvenim mrežama, a neki su je u komentarima napali zbog neprofesionalnog ponašanja, uz tvrdnju da treba da dobije otkaz. 
 
 
Drugi su se našalili i pisali da i oni isto to misle o svom poslu, a jedan korisnik X-a je napisao: "Pošteno. I ja učinim istu stvar kad prođem pored televizije". 
 
Inače, Moširi je i u septembru postala viralna na društvenim mrežama kad je čitala vest o retkom plavom Supermesecu. Naime, zbog tehničke greške fotografija Supermeseca nije se pojavila na ekranu, pa je voditeljka podigla ruke u oblik kruga i tako "pokazala" pun Mesec. 
 
  • @The Lalosh @Čiča

    10.12.2023 00:51
    Nadam se...
    ...da znate da nijedna od te dve priče nije potvrđena, niti postoje ikakvi istorijski dokazi o obrnutom V kao ruganju engleskih strelaca Francuzima, prvo jer je francuski kralj zahtevao da se zarobljenim engleskim strelcima odseku srednja tri prsta, osim malog i palca, jer se dugi luk odapinjao sa upravo ta tri prsta? Tako kaže istorija, a ostalo su nepotvrđene priče i narodski mitovi.
  • netačno

    08.12.2023 12:51
    @čiča
    To datira iz Rimskog carstva, a služilo je kao znak raspoznavanja među homoseksualcima na ulici.
    Onaj ko je ugledao nekog ko mu se sviđae, pokazao bi mu srednji prst kao asocijaciju na penis tj. da želi seks sa njim.
  • Da

    08.12.2023 12:17
    Treba da dobije odlikovanje lično od kralja za hrabrost.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.