VIDEO: Vozač BMW-a imao 292 neplaćene kazne za parking - evo kako je izbegavao plaćanje

Vlasnici automobila sve su maštovitiji u izbegavanju plaćanja parking karata.
Poslednje procene pokazuju da Njujork na prevarama s parkiranjem godišnje gubi oko 100 miliona dolara. 
 
Osim što se koriste lažne privremene registarske tablice, neki vozači su otišli korak dalje i u potpunosti automatizovali sistem koji će im omogućiti besplatno parkiranje. 
Poslednji primer dolazi iz Njujorka. Radi se o vozaču BMW-a koji je uhapšen nedaleko od mosta Džordž Vašington koji povezuje Njujork i Nju Džersi. 
 
Imao je 292 neplaćene kazne za parkiranje. Dužan je ukupno 5.167 dolara, čemu treba dodati i 14.600 dolara naknada za ukupno gotovo 20.000 dolara duga, izveštava "Njujork post". Međutim, ono što iznenađuje je način na koji je uspeo da izvede toliko prevara. 
On je u svoj BMW ugradio automatski sistem za rotaciju registarskih tablica po uzoru na mehanizam kakav se mogao videti u serijalu o Džejmsu Bondu. 
 
Vlasnik BMW-a je trenutno suočen s nizom optužnica, uključujući onu za prevaru, falsifikovanje službenih dokumenata, posedovanje alata za provalu, itd. 
 
@newjersey1015 A man who accrued nearly 300 unpaid toll violations was arrested after trying to block his license plate while crossing the George Washington Bridge. According to the Port Authority, he now owes the agency close to $20,000 after evading $5,167 in ##newjersey##nj##gwbridge##njnews##newjerseynews##crime##bmw##gardenstate ♬ original sound - New Jersey 101.5
  • Nemoj da me

    02.02.2024 12:51
    @BoeserWolf
    Za autora teksta, to je svejedno.
  • BoeserWolf

    31.01.2024 19:25
    Na snimku pise da su u pitanju neplaćene putarine, ne naknade za parking.

  • Novosadjanin1914

    31.01.2024 11:13
    Sigurno
    SrbIN

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.