Stvari Eltona Džona prodate na aukciji za osam miliona dolara

Lične stvari britanskog pevača Eltona Džona, među kojima i luksuzni "bentli", kao i slika Benksija, prodate su na aukciji londonske kuće "Kristi" za oko osam miliona dolara.
Elton Džon je na aukciji prodao 49 predmeta, koji uključuju srebrne kožne čizme sa platformom iz 1971. za 94.500 dolara, naočare za sunce za 22.680 dolara i automobil "bentli kontinental" iz 1990. godine, koji je prodat za 441.000 dolara.
Slika "Flower Thrower Triptych" umetnika Benksija prodata je za 1,9 miliona dolara, a aukcijska kuća je naglasila da ju je Elton Džon nabavio direktno od slikara.
Većina predmeta dolazi iz njegovog luksuznog doma u Atlanti, koji mu je služio kao baza za američke turneje, a koji je nedavno prodao.
 
Legendarni muzičar, poznat po hitovima poput "Your Song", "Rocket Man" i "Sacrifice", kitnjastim kostimima i posvećenosti borbi protiv AIDS-a, završio je svoju oproštajnu turneju prošle godine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.