Jedanaestogodišnjak uhapšen jer je autoputem vozio BMW sa ukradenom prikolicom

Britanska policija uhapsila je 11-godišnjaka koji je autoputem vozio BMW koji je vukao ukradenu prikolicu.
Jedanaestogodišnjak uhapšen jer je autoputem vozio BMW sa ukradenom prikolicom
Foto: Pixabay
Policija je obaveštena da je ukraden karavan u severoistočnoj Engleskoj, kao i da ga vuče crni BMW, navodi se u saopštenju policije.
Policija je pronašla automobil na autoputu M1 koji povezuje London na jugu sa Lidsom na severu.
"Ali ništa nas nije pripremilo za to da ćemo pronaći školarca kako sedi za volanom", saopštila je policija za region Severnog Jorkšira.
 
Dečak je uhapšen zbog sumnje da je počinio niz krivičnih dela, uključujući krađu, provalu, ostavljanje opreme za krađu i prekršaje u vezi sa motornim vozilom, uključujući opasnu vožnju, navodi se u saopštenju.
 
  • Tozo

    12.03.2024 16:10
    A bez prikolice može?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.