KFC lansirao parfem inspirisan roštilj sosom

Nakon što je japanski Mekdonalds najavio parfem s mirisom pomfrita i američki lanac restorana brze hrane KFC odlučio se za sličnu stvar.
KFC lansirao parfem inspirisan roštilj sosom
Foto: Pixabay
Sada je lansirao svoj prvi parfem, a samo ime parfema No.11 Eau de BBQ daje naslutiti da će imati miris po BBQ sosu.
 
Najpoznatiji po svojoj prženoj piletini, Kentucky Fried Chicken ili skraćeno KFC lansirao je parfem za britansko i irsko tržište, a bočica od 100 ml prodaje se po ceni od 11 funti.
Kreatori ovog parfema inspiraciju su uzeli od parfema "Oud Wood" Toma Forda, a kažu da miris podseća na zadimljeno drvo i ugalj, uz dašak mesa. Ovaj parfem je nastao upravo po uzoru na najnoviji dodatak njihovom meniju - The Ultimate BBQ Burger - koji se sastoji od hrskavog pilećeg filea na podlozi od sira i zelene salate, s malo BBQ sosa. 
Sav prihod od prodaje ovog parfema ide Fondaciji KFC. Ova neprofitna organizacija nastoji da pomogne mladim ljudima u nepovoljnom položaju iz celog sveta i već je dala 36 miliona dolara kako bi pomogla više od 16.000 studenata, radnicima restorana, ali i drugim dobrotvornim organizacijama.
 
Prva tura parfema je rasprodata u rekordnom roku, a na njihovom sajtu stoji da će od 7. maja parfem ponovo biti u prodaji, sve do 9. juna ili do isteka zaliha.
  • Mali od kužine

    14.05.2024 22:12
    Adekvatno
    Sledi parfem za žene sa aromom kiselog kupusa. Da supruga ne zaostaje za mužem...
  • Čime

    02.05.2024 16:31
    Se
    Lud ponosi,pametan se stidi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti