Roditelji prijavili četiri ovce za upis u školu kako bi sprečili njeno zatvaranje

Zbog nedostatka đaka i najavljenog zatvaranja jednog odeljenja u školi u departmanu Mosel na severoistoku Francuske, roditelji učenika su podneli prijave za upis četiri ovce za sledeću školsku godinu.
Roditelji prijavili četiri ovce za upis u školu kako bi sprečili njeno zatvaranje
Foto: Pixabay
Kako prenosi lokalni list Republiken de Loren, ovaj potez roditelja bio je način protesta protiv najavljenog zatvaranja jednog odeljenja u ovoj školi.
Roditelji su popunili prijave za svakog novog četvoronožnog "učenika", sa datumima rođenja i imenima roditelja i predali ih nadležnoj opštinskoj službi i francuskom ministarstvu prosvete.
U prijavama su navedena i četiri imena: Džon Dir, Margarit Dipre, Fil Tendi i Valerian Dešan.
 
U međuvremenu je objavljena gradska uredba kojom se poziva na "brigu o kvalitetu nastave" i zahteva da se "rundavim učenicima dozvoli da borave u školskom dvorištu".
  • 9

    14.05.2024 08:11
    Nije to ništa
    Kod nas se ovce i volovi prijavljuju za skupštinu i to niko ne shvata kao protest već ih i prime , a što je najgore ovaj zemarski narod to uz malo nameštanja i izglasa . Pogledajte samo onog šljapića u BG ili ovu NS "starletu" ili one jadnike u SE. Ponašanje upravo kao u toru.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti