FOTO: Pripadnice izraelske vojske se skinule gole

Pet devojaka, pripadnica izraelske vojske, objavile su na Fejsbuku fotografiju na kojoj su potpuno gole, samo s kacigama na glavi i opremljene za borbu.
Pet devojaka, pripadnica izraelske vojske, objavile su na Fejsbuku fotografiju na kojoj su potpuno gole, samo s kacigama na glavi i opremljene za borbu.

Ova je fotografija izazvala oduševljenje među Izraelcima i devojke su skupile popriličan broj lajkova. Međutim, njihovo ponašanje nije naišlo na oduševljenje kod nadređenih, pa su devojke kažnjene i podvrgnute "strogoj edukativnoj lekciji".

"Njihovo ponašanje je nedostojno vojnika izraelske vojske. Njihovi nadređeni sigurno će ih kazniti na primeren način", stoji u saopštenju izraelskog ministarstva odbrane.

Portparol ministarstva je napomenuo kako fotografija nije nastala dok su devojke bile u službi pa ih neće suspendovati.

Fotografiju su preneli gotovo svi arapski mediji, ali cenzurisanu verziju.

Ovo nije prvi ovakav incident u izraelskoj vojsci. Na Jutjubu je 2010. godine osvanuo video na kojem izraelski vojnik sugestivno pleše i izvija se ispred potpuno prekrivene palestinske devojke.

Prošle godine je jedan snajperista izraelske vojske na Tviter stavio fotografiju na kojoj na nišanu ima palestinskog dečaka.

Ti događaji su podstakli vojsku da zabrani upotrebu društvenih mreža tokom službe.

Većina izraelskih žena i muškaraca mora odslužiti vojsku kada napune 18 godina.

  • palestinac

    05.06.2013 10:42
    hoce li da me hapse?nadam se da hoce,ipak sam ja palestinac...a i go sam...
  • raster

    05.06.2013 04:49
    "Fotografiju su preneli gotovo svi arapski mediji, ali cenzurisanu verziju."

    Koliko vidim i R021 je arapski medij...

  • Dragan

    04.06.2013 22:51
    A lica, gde su lica? Sve same noge i gola dupeta:)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.