"Levijatan" planira da izađe na izbore u Novom Sadu

Pokret "Levijatan" Srbija planira da izađe na lokalne izbore u Novom Sadu.
"Levijatan" planira da izađe na izbore u Novom Sadu
Foto: Levijatan
Predsednik pokreta Pavle Bihali na današnjoj konferenciji za medije saopštio je da će Levijatan izaći na parlamentarne izbore, kao i na lokalne izbore u "petnaestak opština", ne precizirajući o kojim lokalnim samoupravama se radi.
 
Na pitanje 021.rs da li će izaći na lokalne izbore u Novom Sadu i ko će im biti potencijalni nosilac liste, u Levijatanu poručuju da im je u planu da učestvuju na lokalnim izborima u drugom najvećem gradu u zemlji.
 
"Novi Sad nam je u planu zbog katastrofalne situacije u oblastima kojima se bavimo. U periodu do raspisivanja izbora donećemo konačnu odluku", naveli su u Levijatanu.
 
"Oblasti kojima se bave" mogle bi da budu "zaštita životinja i nejači", što je najavljeno da će biti osnova njihovog programa. Bihali je najavio i da će javno prokazivati zlostavljače, a više o tome OVDE.
  • Maša Pekić

    16.11.2022 00:04
    Bože spasi!
    Ja sam apolitična uvek bila. Ali, ovi da dođu. Pa, dajte neku drugu sektu, minimalne su razlike.
  • stevica

    13.02.2020 10:11
    Aj
    Ko zna, mozda se na izborima pojavi i neka stranka/pokret/udruzenje koje bi propagiralo nesto normalno i pristojno, ulice bez kriminala i droge, kazne zatvora za nasilnike i lopove.... Ja bih glasao za njih....a onda bi posle godinu dana shvatio da je to bila samo kampanja da se uguraju u fotelje. Ljudi, cemu izbori? Cemo ovaj ili onaj kada je sistem truo i ne funkcionise?
  • /

    12.02.2020 19:44
    /
    u stvari treba im imunitet koji bi dobili.
    a obzirom da smo fasisticka drzava-dobice ga u nsu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Izbori 2020

Pastor razgovarao sa predstavnicima sedam izbornih lista

Predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor održao je konsultativne sastanke sa predstavnicima svih sedam izbornih lista, koje su nakon izbora za poslanike u Skupštinu APV, održanih 21. juna i 1. jula, osvojile poslaničke mandate u Skupštini Vojvodine.