Vujasin: Bićemo nosioci promena u Novom Sadu

Stranka Istina danas je u centru Novog Sada performansom "Koracima ljubavi do pobede" privela kraju predizborne aktivnosti za predstojeće izbore za Skupštinu Grada Novog Sada.
Vujasin: Bićemo nosioci promena u Novom Sadu
Foto: 021 (promo Istina)

"Kampanja je bila kratka, ali dinamična. Naš mladi tim je, uz starije i iskusnije članove Istine izneo celu kampanju i to na korektan, unikatan i kreativan način. Naročito sam ponosna na činjenicu da smo vodili pristojnu i iskrenu kampanju, ukazujući na tabue u našem društvu, etiketiranja i  vređanja, time postavivši domaći zadatak svim strankama, kako se na pristojan, kulturan i istinit način ona može voditi. Svesni smo da su to i naši sugrađani primetili, s obzirom na to da su više puta hvalili naše performanse, jer smo na drugačiji i nesvakidašnji način predstavili naše planove za budućnost. Mišljenja smo da konrektna rešenja, lepa reč i konstruktivna kritika mogu i trebaju da budu sastavni deo političkog života", poručila je Ivana Vujasin, predsednica stranke Istina.

Osim toga, kako smatra, kampanju su obeležili jasan i realan plan za Novi Sad, ali i angažman velikog broja mladih ljudi i pristup novih članova, kojima je stranka Istina prvi politički angažman.

"Sve to nam govori da smo na dobrom putu da postanemo prepoznatljiv simbol istinite borbe za dobrobit svih nas, ali i grada u kome živimo. Građani su prepoznali naš program  kao realan i ostvariv, jer mi razgovaramo sa našim sugrađanima, zajedno sa njima dogovaramo šta je našem gradu najpotrebnije i stojimo iza toga da ćemo i ubuduće sve raditi u dogovoru sa njima. Građani Novog Sada su ti koji će kreirati politiku grada, jer oni najbolje znaju šta žele da imaju u svom gradu. Stranka Istina će to sprovoditi u delo, jer smo odlučni u nameri da budemo nosioci promena u našem Gradu. Zahvaljujem se svima koji su dali doprinos kampanji, a ja bih još jednom pozvala naše sugrađane da, u nedelju, zaokruže broj 7. Za Novi Sad", zaključila je Vujasin.

Birališta su u nedelju otvorena od 7 do 20h, a "Istina" je pod rednim brojem 7.

  • makarenko

    18.06.2020 10:19
    Poruka za izbore
    Budite odgovorni, ostanite kod kuće 21.06. !!!
  • Ljubav

    18.06.2020 09:39
    Ljubav ce promeniti svet!
  • Duško

    18.06.2020 08:36
    Bravo
    Svaka čast na iskrenosti, jednostavni ste, vi ste oni koji jeste i nema tu mesta za foliranje.
    Sa vama smo svi na dobitku!
    Glasam za lokalnu sedmicu.
    Br.7. je moj broj na lokalu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Izbori 2020

Pastor razgovarao sa predstavnicima sedam izbornih lista

Predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor održao je konsultativne sastanke sa predstavnicima svih sedam izbornih lista, koje su nakon izbora za poslanike u Skupštinu APV, održanih 21. juna i 1. jula, osvojile poslaničke mandate u Skupštini Vojvodine.