Šćepanović (Sasvim druga priča): Očekujemo da uđemo u Skupštinu Novog Sada

Nosilac liste Sasvim druge priče Zoran Šćepanović kaže za 021.rs da očekuje da lista koju predvodi uđe u Skupštinu Novog Sada.
Šćepanović (Sasvim druga priča): Očekujemo da uđemo u Skupštinu Novog Sada
Foto: 021.rs
"Očekivanja jesu da budemo deo Skupštine Novog Sada i zato smo krenuli u celu izbornu trku, verujući da možemo to da ostvarimo i da će glas Novosađana biti podrška nama, da bismo mi bili podrška njima u svim njihovim zahtevima za bolji i komforniji Novi Sad", poručuje Šćepanović.
 
Upitan da li će biti odbornik u lokalnom parlamentu, s ozbirom na to da ga novosadska javnost percipira pre svega kao biznismena, Šćepanović odgovara da je spreman da bude odbornik i da opravda poverenje birača. 
 
"Da li će neko od mlađih momaka, devojaka, koji su u našoj organizaciji poželeti da bude odbornik ili odbornica, ja ću se rado povući sa tog mesta i prepustiti ga nekom agilnijem i mlađem. Imam dovoljno energije i znanja i mislim da ću moći da doprinesem svojim savetima, znanjem. Ceo naš tim koji je u Sasvim drugoj priči, apsolutno je spreman da ukaže na ono što je neophodno da Novi Sad budi bolji i uspešniji. Ko god bude imao dovoljno mudrosti neće gledati ko mu predlaže, već šta mu predlaže", dodaje Šćepanović.
 
Šćepanović zaključuje da je očekivao manju izlaznost u Novom Sadu, ali ne ovoliko manju. 
  • Boki

    22.06.2020 11:17
    Zoka Secpanovic
    Ovaj covek je od mene trazio da nekako "kompjuterski" izbrišem iz secanja vest ljudima koji su je procitali u jednom dnevnom listu i nudio dobre pare. Trebalo mi je godinu dana da prestanem da se smejem.
  • Prioriteti za NS

    22.06.2020 02:21
    Neverovatno
    Novom Sadu fale normalni advokati pre svega.
    Besplatno pravno savetovanje i pisanje tužbi i prigovora.
    Poštovanje zakona prema ljudima i životinjama.
    Fali mu centar za socijalni rad.
    Gradonačelnik advokat a zabole ga za pravosuđe i gaženje zakona u NS.
  • Bojkot

    22.06.2020 00:48
    Pro
    Priča nam je dosta
    Ajmo nesto uraditi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Izbori 2020

Pastor razgovarao sa predstavnicima sedam izbornih lista

Predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor održao je konsultativne sastanke sa predstavnicima svih sedam izbornih lista, koje su nakon izbora za poslanike u Skupštinu APV, održanih 21. juna i 1. jula, osvojile poslaničke mandate u Skupštini Vojvodine.