Gojković: Monarhisti ušli u Skupštinu Srbije

Izborni štab Koalicije za kraljevinu Srbiju saopštio je da je, prema podacima sa 75 odsto obrađenog materijala sa 234 biračka mesta gde su ponovljeni izbori, ta koalicija osvojila 3,06 odsto glasova i stekla pravo na osam poslanika u Skupštini Srbije.
Gojković: Monarhisti ušli u Skupštinu Srbije
Foto: Screenshot
Nosilac liste te koalicije Žika Gojković izjavio je da je reč o velikom danu i da su monarhisti ušli u Skupštinu Srbije prvi put posle 75 godina.
 
"Za samo tri godine, uspeli smo da izrastemo u četvrtu političku snagu u Srbiji i to je ogroman uspeh", rekao je Gojković.
 
Naveo je da koalicija od prve sednice Skupštine Srbije počinje borbu za "obnovu suverene, ustavne, parlamentarne Kraljevine Srbije".
  • Rade

    04.07.2020 17:48
    Hoce li neko od vasih iz POKS-a krunisati dozivotnog vladara i prestolonaslednika od Bugojna.
    Molimo bi da celoj Vodjinoj porodici dodelite titule. Nesto slicno kao pred Francusku revoluciju 1789. Tada je drustvo kao i sada bilo podeljeno na:
    1. Svestenstvo (SPC)
    2. Plemstvo (SNS vladajuca politicka garnitura)
    3. Burzoaziju (oligarsi i SNS profiteri)
    4. Gradjanstvo i seljastvo (sve ostalo ne politicki narod)

    Kada je najbrojnijem 4-tom sloju ukinut egalitarizam (nejednakost) i kad je toliko zapao u siromastvo da mu je bila ugrozena egzistencija tada je krenula pobuna koja ce se i ovom rezimu obiti o glavu.
  • Sveti Sava

    02.07.2020 13:07
    Pitam se...
    Da je poks prešao cenzus da li bi proglasio Vucica u kralja? Bilo bi fer...inače pa ko se još raduje cenzusu na ponovljenim? Koliko se sećam falilo je 13.000+ ... jbg više sreće treći put
  • milicica

    02.07.2020 12:01
    i sta ce se promeniti
    Ma ko ste vi sako jada i vi i vas kralj pa da nesto promenite samo ste se uhlebili zahvaljujuci idiotima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Izbori 2020

Dačić u Vranju poručio: Će gi pobedimo

Kandidat za premijera koalicije na čijem je čelu SPS, Ivica Dačić, danas je na mitingu u Vranju, na oduševljenje prisutnih, na lokalnom dijalektu poručio da će pobediti na izborima.

Brnabić: Ne znam ko će biti novi premijer

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da ne zna ko će biti mandatar, zbog čega ne bi bilo primereno da govori šta bi radila ako ostane na sadašnjoj funkciji.

Zelenović podneo krivične prijave zbog neregularnosti na izborima u Šapcu

Gradonačelnik Šapca i nosilac liste "Šabac je naš" na lokalnim izborima u tom gradu Nebojša Zelenović izjavio je da je podneo krivičnu prijavu Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu protiv osoba za koje misli da su sprečili građane Šapca da "izraze svoju izbornu volju" i da slobodno glasaju na lokalnim izborima 5. septembra.