Vučević: Sebe vidim kao prvog kandidata za gradonačelnika, Đurić se smeška

Politička budućnost aktuelnog gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića i dalje se krije, pa je tako viđen i u premijerskoj fotelji, ali on poručuje da sebe vidi kao prvog kandidata za gradonačelnika Novog Sada.
Vučević: Sebe vidim kao prvog kandidata za gradonačelnika, Đurić se smeška
Foto: 021.rs
Nije prvi put da se govori o tome kako bi Miloš Vučević mogao da pređe na neku višu državničku funkciju. Govorilo se o tome i pre nekoliko godina, ali ovog puta deluje da se o njemu kao novom premijeru ili ministru govori intenzivnije nego ranije.
 
Vučević do sada nije želeo da govori o tome, poručujući da se i ranije spekulisalo o njegovoj budućnosti i da se sve pokazalo netačnim. 
 
Ipak, kako se već govori o tome da bi novi posao mogao da mu bude u Beogradu, sve češće se govori i o njegovom nasledniku u Novom Sadu. Kao glavni kandidat za gradonačelnika označen je član Gradskog veća za upravu i propise Milan Đurić, koji je bio drugi na lokalnoj listi naprednjaka za izbore u junu. 
 
Međutim, Vučević sada na pitanje ko bi mogao da bude novi gradonačelnik Novog Sada, sa osmehom na licu kaže da je on prvi kandidat za gradonačelnika.
 
"Videćemo, nema tu velike dileme. Sebe vidim kao prvog kandidata i verujem u to. Evo, Đurić se nešto tu smeška sa strane i to je to. To će biti moj predlog, ako ja nešto ne budem mogao ili ne budem zadovoljavao kriterijume, okej. Nemam problem to da kažem, rekao sam više puta, vodio sam ovu listu, imam nešto bolje ocene od drugih u gradu. A i Đurića smo kandidovali na mestu broj dva", poručuje Vučević.
 
On objašnjava da će to pitanje biti vrlo brzo rešeno, ali da to neće biti 21. avgusta, kada je zakazana konstituivna sednica Skupštine grada. 
 
Podsetimo, Vučević je ranije za 021.rs rekao da je Đurić spreman za funkciju gradonačelnika, ukoliko za to bude bilo potrebe, o čemu možete da čitate OVDE.
  • LOLE

    14.08.2020 14:15
    Šta drugo da kažem kada fotografija sve govori.
    Samo treba biti inteligentan pa opisati ono što na fotografiji vidiš.
  • Moki

    13.08.2020 20:59
    Citam kadrovske navode u komentarima i vidim sledece
    Stojkovic i njegova Mira ispali iz kombinacije kao i Sadasnji sef kabineta
    Vinuo se Šijak previse a nije bas kadar za pokazivanje
    Nadam se da ce kod Djurica neki mladji ljudi dobiti sansu
  • Vuko

    13.08.2020 20:28
    Duma
    Niti je Vucevic gazda u NS niti ce Djuric biti gradonacelnik.Zna se ko o tome odlucuje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Izbori 2020

Pastor razgovarao sa predstavnicima sedam izbornih lista

Predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor održao je konsultativne sastanke sa predstavnicima svih sedam izbornih lista, koje su nakon izbora za poslanike u Skupštinu APV, održanih 21. juna i 1. jula, osvojile poslaničke mandate u Skupštini Vojvodine.