Pijan pucao po Stepanovićevu jer su ga izbacili iz voza

Za sada nepoznati muškarac, star oko 45 godina, sinoć je na Železničkoj stanici u Stepanovićevu, ispalio hitac iz pištolja, koji srećom nikoga nije povredio.

Incident se dogodio oko 18.30 časova. Kako kažu meštani, čovek u alkoholisanom stanju pucao je nakon što je izbačen iz voza koji je saobraćao iz Novog Sada prema Vrbasu.

"Nepoznati je bio u tom vozu, i na insistiranje putnika, koje je uznemiravao, kondukter ga je udaljio iz voza na stanici u Stepanovićevu, koja je desetak metara udaljena od školske zgrade", ispričao je jedan od meštana, koji je pozvao policiju.

Po izlasku iz voza, nepoznati je pucao nedaleko od škole i sportske hale, u kojoj je bilo dece iz džudo kluba, koja su se pripremala za trening.

Policija je kasnije privela muškarca, a pronađen je i pištolj, koji je posle ispaljenog hica bacio.

Prethodno je sa Železničke stanice krenuo prema autobuskoj stanici i navodno je nekim meštanima koje je sreo, nudio da proda oružje.

Autor: Novosti, Kurir

  • navikao narod

    26.01.2016 13:21
    kauboji balkanskog zapada
    Navikao divlji covek da se vozi besplatno ili uz smanjenu cenu podmuklo diskretno uz dogovor sa kondukterom. Eto sad dobio narod i nove vozove i opet nece da plati. Valjda misle da su bitniji i vazniji mnogo , bitne neke licnosti...
  • Observer

    26.01.2016 11:51
    Divljistan.
  • Piere

    26.01.2016 07:46
    ahahahahahahha

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika