Pijani "revolveraš" iz Stepanovićeva pištolj ukrao iz kuće u Novom Sadu

A. A. (33) iz Kosovske Mitrovice uhapšen je juče zbog provale i krađe u Novom Sadu, kao i zbog pucnjave u Stepanovićevu.

Osumnjičeni je prvo provalio u jednu kuću u Novom Sadu odakle je ukrao dva ručna sata i pištolj "zastava", iz kojeg je nakon toga u Stepanovićevu, ispalio više hitaca. Kod njega su pronađeni satovi i pištolj.

U vidno alkoholisanom stanju, on je sinoć oko 18:30 časova na Železničkoj stanici u Stepanovićevu ispalio hitac iz pištolja, koji srećom nikoga nije povredio. To se dogodilo nakon što je izbačen iz voza koji je saobraćao iz Novog Sada prema Vrbasu.

"Nepoznati je bio u tom vozu, i na insistiranje putnika, koje je uznemiravao, kondukter ga je udaljio iz voza na stanici u Stepanovićevu, koja je desetak metara udaljena od školske zgrade", ispričao je jedan od meštana, koji je pozvao policiju.

Po izlasku iz voza, nepoznati je pucao nedaleko od škole i sportske hale, u kojoj je bilo dece iz džudo kluba, koja su se pripremala za trening.

Policija je kasnije privela muškarca, a pronađen je i pištolj, koji je posle ispaljenog hica bacio.

Prethodno je sa Železničke stanice krenuo prema autobuskoj stanici i navodno je nekim meštanima koje je sreo, nudio da proda oružje.

A. A. je određeno zadržavanje do 48 časova, i biće priveden sudiji za prethodni postupak.

Autor: 021

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika